Läger

Kindslägret går av stapeln vecka 30 varje sommar. Det första lägret arrangerades i mitten av 70-talet och kan numera betraktas som en institution i hundsverige. Vi bjuder alltid in mycket välmeriterade instruktörer och gärna från vårt grannland Norge.

Lägret är i första hand till för klubbens medlemmar men eftersom vi alltid har fler platser än vad som går åt till medlemmarna så får även andra plats. Inriktningen på lägret är bruksgrenarna; skydd, spår och sök. 2017 hade vi för första gången en mondioringgrupp. Variationer i utbudet av grupper kan förekomma.

På klubben finns möjlighet att ställa upp husvagn, husbil eller tält vilket de allra flesta utnyttjar. Frukost, lunch, middag samt fika ingår i lägeravgiften. Vissa kvällar arrangeras gemensamma kvällsaktiviteter, med eller utan hund. Allt från frågesporter till hundrace kan förekomma.

Anmälningstiden till årets läger har gått ut. Det finns möjlighet att sätta upp sig som reserv, i synnerhet i sök och skydd där det inte är många reserver i nuläget. Om du är intresserad av en reservplats skickar du in en anmälan. Klicka på länken nedan.

Inbjudan till årets läger kan laddas hem här nedanför när den är klar, oftast från slutet av februari. Klicka på bilden. Som tidigare deltagare (de senaste åren) får du mail när inbjudan ligger ute. Anmäler gör du via formuläret, se länk nedan.

Prenumerera på information om lägret genom att klicka här och fylla i dina uppgifter.

Integritetspolicy


Anmäl dig här

 

 

 

 

 

 

Frågor kan mailas på lager@kindbk.com.

Lägerkommittén 2018