Viktig information om årsmötet

Årsmöte 23/2 i Kind Brukshundklubb blir digitalt.

På grund av rådande omständigheter (coronapandemin) och rekommendationer från Svenska Brukshundklubben har styrelsen beslutat att årsmötet kommer att hållas digitalt med hjälp av verktyget Zoom.
Inför detta uppmanar vi alla medlemmar att säkerställa att aktuell mailadress finns i SBK Medlemonline på grund av att det är mailadress som kommer att ge inlogg till mötet, samt att kallelse kommer att skickas ut till den.
https://www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/mina-sidor/

Det traditionsenliga prisregnet och andra utmärkelser kommer att delas ut senare under året, eventuellt i samband med vårt planerade 50-årsjubileum eller vid annat lämpligt tillfälle. Information om detta kommer i god tid, håll utkik på hemsida och i facebook-gruppen.